Werken als kunststof lasser

Ben je op zoek naar een mooie baan als kunststof lasser?

Vacature kunststof lasser | Sam @ work zoekt per direct enthousiaste mensen om mee te werken. Het bedrijf waarmee ik je bemiddel, houdt zich bezig met het fabriceren van kunststof tanks, leidingsystemen, apparaten, onderdelen en constructies. Vaak monteren wij onze producten ook op locatie bij klanten door heel Nederland en soms daarbuiten.

werken als Kunststof lasser welder sam at work vacatures kunststof lassen
Werken als kunststof lasser (het bedrijf)

Zij doen reparaties en onderhoud aan bestaande installaties. Zijn gespecialiseerd in composieten en thermoplasten, maar ze verwerken ook allerlei andere kunststoffen. Je werkgever bedient industriële klanten, momenteel voornamelijk in Nederland. Onlangs is een ambitieuze groeistrategie ingezet. Onderdeel daarvan zijn nieuwe technieken, waarmee ze hun bestaande product-/marktcombinaties versterken en nieuwe combinaties ontwikkelen. Om hun strategie verder vorm te geven zijn ze op zoek naar een monteur / kunststofmedewerker.

Functie eisen voor de vacature kunststof lasser

– Het praktisch uitvoeren van fitters en constructiewerkzaamheden, waaronder:

o Lijmen

o Lassen, zowel draadlassen, moflassen, spiegellassen (thermoplasten)

o Lamineren en verlijmen GRE werkzaamheden (thermoharders)

– Uitvoering van de werkzaamheden op specificaties van de klant, zowel in onze fabriek, als op de locatie van de klant (landelijk).

– Het verrichten van montage- en laswerkzaamheden, waarbij een groot scala aan technieken en materialen aan de orde komen. Moet hiertussen voortdurend omschakelen. Het werk vereist een voortdurende hoge accuratesse en soms werken on tijdsdwang.

Kennis en vaardigheden

– Basisopleiding met een technische kant;

– Pre: vakgerichte fitters of lasopleidingen;

– In het bezit van minimaal VCA basis;

– In het bezit van rijbewijs B.

– Zelfstandig kunnen werken op locatie van de klant, onder begeleiding van een uitvoerder.

– Een redelijke mate van representativiteit te bezitten en instaat zijn tot een behoorlijke communicatie met zowel collega’s als onze klanten.

Overige

– Leergierigheid en enthousiasme is een pre, een ervaren fitter kan het stukje kunststoftechniek vrij snel aanleren in de praktijk;

– Staat open voor feedback en opbouwende kritiek;

– Stressbestendigheid: blijft kalm, objectief en is moeilijke situaties meester, kan goed presteren onder druk


Carrière en persoonlijke ontwikkeling

– Neemt verantwoording voor eigen ontwikkeling, gaat actief op zoek naar leermomenten en mogelijkheden op het gebied van carrièreontwikkeling.

 

Sam @ Work legt contacten voor zowel werkgever als werknemer.