Zonnepanelen Monteur Velsen Noord

Werken als zonnepanelen monteur in gemeente Velsen Noord!

vacature zonnepanelen monteur - werken als zonepanelen installateur

Zoek jij werk als Zonnepanelen monteur in de buurt van Velsen Noord?

Sam @ Work, zoekt als werkgever, enthousiaste zonnepanelen monteurs in de omgeving van Velsen Noord. Vanwege de vloeiende vraag in deze sector heb ik per direct vacatures beschikbaar om aan het werk te gaan. Sam @ Work, voor als jij op zoek bent naar een vaste baan, betrouwbare werkgever en goede arbeidsvoorwaarden.

Projecten en/of vaste baan Zonnepanelen monteur Velsen Noord

Afhankelijk van jouw ervaring en opleidingen als zonnepanelen installateur, kijk ik of jij geschikt bent voor 1 van onze projecten of zelfs een vaste baan! Dit doe ik door middel van het checken van referenties en een gesprek op maat. Zo kan ik het beste een perfecte match realiseren!

Zonnepanelen monteur gezocht

Ik zoek zonnepanelen monteurs die voldoen aan onderstaande eisen. Daarbij is het belangrijk dat je representatief overkomt bij de klant. Tevens zijn communicatieve skills erg belangrijk, zodat je de klant vriendelijk en netjes te woord kan staan.

Locatie & vereisten

Ik heb mijn projecten en vaste banen voornamelijk in Noord-Holland. Als zonnepanelen monteur Velsen Noord ben je redelijk centraal gelegen, waardoor je met eigen vervoer meestal redelijk in de buurt bent van waar je woont.

Als vereiste voor de vacature zonnepanelen monteur vraag ik:

 • VCA (vol)
 • Elektrotechnische ervaring
 • Eigen vervoer
 • Communicatie skills
 • Flexibel

Wat doe je zoal als zonnepanelen monteur

De werkzaamheden van een zonnepanelen monteur:

 • 1) Dakpannen verwijderen
 • 2) Frame voor de panelen monteren op zowel hellende als platte daken
 • 3) Zonnepanelen monteren
 • 4) Omvormers installeren
 • 5) De elektrische installatie in het huis aansluiten & controleren
 • 6) Na montage van de zonnepanelen, alles weer netjes achter laten bij de klant

Zonnepanelen monteur Velsen Noord - veel gestelde vragen -

Een zonnepanelen monteur is iemand die een geheel zonne-energie systeem kan monteren. Denk hierbij aan het veilig plaatsen op hoogte van de zonnepanelen en het elektro werk aan de omvormer. Daarbij verwacht ik bij Sam @ Work  van een installateur van zonnepanelen dat je klantvriendelijk bent en representatief overkomt naar de klant toe.

Er zijn diverse opleidingen / cursussen voor zonnepanelen monteurs. Deze zijn zowel fysiek als online te volgen.
Om te werken bij Sam @ Work als installateur van zonnepanelen wil ik dat je minimaal bezit over concrete werkervaring en goede referenties. Een vereiste is wel een VCA certificaat en VOL is een pré.

* Sam @ Work kan jou voorzien van een VCA certificaat bij het tonen van een geschikt C.V.

Ja, als zonnepanelen installateur is momenteel veel werk beschikbaar. Dit komt door de alsmaar stijgende markt van zonnepanelen installaties en het tekort aan goed uitvoerend personeel.

Ja, als zonnepanelen installateur is momenteel veel werk beschikbaar in de omgeving van  gemeente Velsen Noord. Dit komt door de alsmaar stijgende markt van zonnepanelen installaties en het tekort aan goed uitvoerend personeel ook in gemeente Velsen Noord.

Het salaris van een zonnepanelen installateur is afhankelijk van verschillende factoren. Bij Sam @ Work is het start salaris tussen de € 2.200,- & € 2.700,- bruto per maand.
* Excl. reiskosten
* Excl. 8% vakantietoeslag
* Excl. vakantiedagen op basis van de CAO

De verantwoordelijkheden van een installateur van zonnepanelen is het plaatsen van zonnepanelen & omvormers. Daarbij het aansluiten van de App van het zonne-energie systeem.

Ja, ik heb per direct werk beschikbaar als zonnepanelen monteur in de buurt van gemeente Velsen Noord.

Het salaris van een zonnepanelen installateur in Velsen Noord is afhankelijk van verschillende factoren.  Bij Sam @ Work is het start salaris tussen de € 2.200,- & € 2.700,- bruto per maand.
* Excl. reiskosten
* Excl. 8% vakantietoeslag
* Excl. vakantiedagen op basis van de CAO

Wil je meer informatie van me ontvangen?

Je kan me bellen, appen of mailen!